PsP - [=Perfect S.W.I.N.E. Powers=]

 

[=Menü=]
 
[=S.W.I.N.E.=]
 
[=PsP=]
 
[=Klán Oldalak=]
 
[=Egyéb Fontos Linkek=]
 
[=PsP Tagok Oldalai=]
 
[=Bejelentkezés=]
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
[=Helyi Chat=]

Felkérünk minden kedves regisztrált felhasználót, hogy a Vendégkönyv-et használja üzeneteinek küldésére. Köszönjük!

 
[=Számláló=]
Indulás: 2004-12-08
 

MyStat - Az ingyenes webstatisztika

[=Swineking=]

Téma: S.W.I.N.E. klán

Indulás: 2004.12.08

Készítette: $teel-Magyar

Háttérzene: Linkin Park - In The End (PsP Himnusz)

 
[=Támogatók=]

 
[=Érezd Magad Otthon!=]
 
[=Jelenlét=]

* $teel-Magyar jelenleg NEM S.W.I.N.E.-ozik!

(Ez a felirat SOHA (!), semmilyen körülmények között nem hazudik. Jelenleg is rengeteg a névlopóm. Ne higyjétek el senkinek, hogy ő Magyar, amíg itt nem ellenőriztétek!)

Legegyszerűbb módja a névlopóm felismerésének: Mindenféle ok nélkül káromkodik, hibásan ír, csal, atomozik, stb...

Ajánlott minden alkalommal leellenőrizni itt, ha Magyar-t láttok játszani!

 

* Kizárólag azok az emberek PsP tagok, akik ezen oldalon tagként fel vannak tüntetve!

 

S.W.I.N.E. Töri

S.W.I.N.E. TÖRTÉNELEM

2001

A S.W.I.N.E. játékot létrehozzák, az 1.3, 1.2, 1.1, 1.0 verziókkal. Külföldiek lepik el a S.W.I.N.E.-t. Ez nem teljesen igaz, mivel az is ritka, hogy ha egy napon 5 ember megfordul a netes játékban! A S.W.I.N.E. egy sikertelen játéknak tünik.

2002

A S.W.I.N.E. tele van gyenge, kezdő játékosokkal. Az 1.4-es verzió megjelenik. A játékosok, a kislábat, a nagylábat, a szúnyogot, és a löveget használják többnyire. Ekkor az atom nincs még eltíltva, és még a légitámadást is használjuk! Nagyjából a csaták fele tűzszünettel indul, és gyakran meghatározzuk, melyik csapat támad, és melyik véd a meccsen. Év vége felé a rakétavető-mozsár párosítás csapatot bevezetem a S.W.I.N.E.ba.

2003

A S.W.I.N.E. internetes funkciójával még mindig kevesen játszanak! Azonban december 5-én ellepik a magyarok a S.W.I.N.E.-t , mivel a Game Star újságba belerakják az eredeti S.W.I.N.E. CD-ket, az 1.5-ös verzióval. Ezt a verziót kizárólag magyarok használják. Itt kezdődik meg a drasztikus elkülönülés a jó/rossz játékosok között, ugyanis akik korábban kezdték a S.W.I.N.E.-t, ekkora már szereztek némi tapasztalatot az újakkal szemben.

2004

Az év elején, a KNF, az FP, a GOLGOTA, és az NSF megjelenik! Később az SP és a PD is felbukkan! KNF és FP egyesülés (KNFP). SP és PD egyesülés, majd fél év múlva szétválás! Az NSF visszavonul fél évre! A KNFP rengeteg taggal rendelkezik! Az atomot, még év elején eltiltjuk a légitámadással együtt! Acél létrehozza a csalós exe-t, amivel sokan csalnak! Létrejön a Swineking weboldal, sok más weboldal mellett.

2005

Az NSF visszatér és új tagokat toboroz! Az SP is erősödik! Új pályák készülnek: Répafalva, Pigsburg, Elsősegély.... És sok egyéb egyjátékosból áthozott pálya! A KNFP-ből többen is kilépnek! Megjelenik az 1.6-os verzió, amiben eleinte nincsen csalás! Sok, még gyenge klán létrejön. Ezeknek a fele, szinte azonnal "megbukik", és inkább megszűnik! Az SP, és még sok más klán játékosainak lopkodják a nevét! A KNFP klánban, már csak páran játszanak a S.W.I.N.E.-al! Az SP klán is megszűnik! Az NSF tűnik a legerősebb klánnak. Az SP feloszlik és felüti fejét helyette a PsP, amely az SP-ből alakul át, teljes átszervezéssel! A KNFP erősen fellendül! Egyre több játékos jelenik meg a S.W.I.N.E.-ban akik közt vannak olyanok akik nem hajlandóak elfogadni a - már kialakult - szabályokat, és inkább szivatják a többi játékost, ahelyett hogy segítenénének nekik... (Pl. névlopások, álneveves kihívások, stb...) A KNFP ketté válik újból, és a KNF megszűnik. Az FP felvesz sok új tagot. Létrejön az MH. A Stormregion az év végén (December közepe) létrehozza az 1.9-es verziót, ami nagy sikert arat a S.W.I.N.E., és sok egyéb játék játékosainak köreiben. Ezt verziót ugyanis már a külföldiek is megszerzik.

2006

Az év elejére, rengeteg új játékossal gyarapodik a S.W.I.N.E. (hála(?) az 1.9-nek!)! Sok köztük a külföldi játékos is. Sajnos nem olyan egyszerű már a sok új játékos miatt kontrollálni az atom használatot mint régen. És természetesen sok új klán is létrejön. Ezen a ponton, a PsP fél évre visszavonul, ám szeptember elején újra visszatér a S.W.I.N.E.-ba! Az év végéhez közeledve a S.W.I.N.E-ban egyik nagy problémaként lép fel az, hogy sokan úgy gondolják, hogy tisztességes az, ha egy emberre ketten-hárman is rámennek egyszerre. (Ez a vita máig tisztázatlan) Ezenkívül pedig folynak tovább az események is. Az MH visszavonul, de helyette az RSA, és egyéb jó klánok is kezdenek feljönni a profi klánok szintjére. Az NSF-et, még midnig a lejobb klánként tartja számon a S.W.I.N.E. népe, viszont a PsP is erőteljes fellendülésbe kezd, csakúgy mint az FP! Az RSA megszűnik, az MH pedig visszavonul. Rengeteg pályát szerkesztenek, akik értenek hozzá. A S.W.I.N.E. végre ezen a téren is sokat fejlődik. Az év hátralevő része, többynire eseménytelenül folyik, leszámítva azt, hogy nyár vége felé az RSC klán erős hanyatlásba kezd, majd megszűnik. Nagyjából harmónikus ezekben az időkben, a S.W.I.N.E. világa. A HSF klán anyagfeldolgozásának köszönhetően, nagyon sok információ felkerül a netre a S.W.I.N.E.-al kapcsolatban! Létrejön az RSR klán. Az NBC klán belép a profi klánok soraiba, az első nem magyar vezetésű klánként.

2007

Az év elején létrejön a BIF klán. Január végére, nyílvánvalóvá válik, hogy a S.W.I.N.E. - eddig oly jól működő - belső rendszere könnyen összeomolhat, a rengeteg álneves, névlopó, csaló, és a tömérdek kezdő megérkezésének következtében! A legjobb klánok közül néhány (PsP, HSF, FP, SG) összefog egy klánszövetség keretei között! (MSK) Az MSK-hoz csatlakozik az BIF, majd az RSR. Április 5-én megszervezésre kerül az I. Magyar S.W.I.N.E. találkozó, melyen a sok legendás játékos mellett, a Stormregion is képviseltei magát! Ez a rendezvény nagyban erősíti az összetartás érzést a régebbi játéksok között. Az MSK megalkotja a S.W.I.N.E. érettségit, a már tanult SG-k (az MSK kiképzőklánja) számára! Az MH is beadja csatlakozási kérvényét az MSK-ba, majd nemsokára be is kerül! A találkozó utószeleként létrejön a 2.1-es verzió, bár csak kevesen érdeklődnek iránta. A békés folytatás helyett, nyár elején felbolydul a S.W.I.N.E.! Az MSK az összeomlás szélére kerül a folytonos viták következtében, és ezzel veszélybe kerül annak a rengeteg munkának gyümölcse is, melyet aa Magyar SWINE Klánszövetség véghez vitt. A folytatásban nincs kérdés: A HSF inaktívba kerül (gyakorlatilag megszűnik), az SG megszűnik, az MSK pedig végleg feloszlik. A S.W.I.N.E. hangulata teljes mértékig más mint korábban, de az MSK megszűnése után az "élklánok" fellélegeznek, és lényegsen békésebben viselkednek egymással, mint az MSK működése idején. A S.W.I.N.E.-on széthúzás uralkodik a kultúrált, és kultúrálatlan játékosok közt. A régebbi játékosok majdnem mind a normálisak közé tartoznak. A játék népessége megkétszereződik a 2006-os évhez képest. Ez a tény azonban nem csak haszon, hanem egyben pusztulás is a S.W.I.N.E. megszokott moralitását figyelembe véve. Több srác napokon keresztül lopja az élklánok játékosainak nevét. Ősz végére a kedélyek némileg lecsillapodni látszanak. A BIF tél elején visszavonulni látszik.

2008

Januárban a BIF vezetősége ideiglenesen új vezetőket jelöl ki magának. Valaki felteszi a netre a csalós exe-t, ezért a cheaterek száma megkétszereződik. Több terv születik, miként iktathatjuk ki a cheatereket, ezek közt pedig sajnos az idegenek kizárása a legeredményesebb. Áprilisra a csalók száma csökken egy kicsit. Július elején a HSF klán kísérletet tesz a visszatérésre másfél éves inaktivitásából, és új tagokat toboroz, ám hamarosan újból eltűnik. Július végén a BIF klán vezérei visszavonulnak, és az ideiglenesen kijelölt vezérek átveszik a klán irányítását. Ez az állapot nem tart sokáig: Ősszel a BIF egyik vezére visszatér, majd hamarosan az RSR ismét kihívja a BIF-et, és a BIF győzelmet arat. Az RSR nyári tábort szervez.

2009

Év elején feloszlik a PsP klán. A SWINE élklánjainak "pezsgése" nagyban alábbhagy. Az RSR ismét nyári tábort szervez (ebben jómagam is részt vettem).

 


 

(Író: $teel-Magyar)

(S.W.I.N.E.-ozik: 2001 December- től)

/Köszönöm, hogy elolvastad a S.W.I.N.E. nagy vonalakban megírt eddigi történelmét!/

 

[=PsP KlánTagok=]

Vezér: (1)

(Az oldal készítője)


Helyettesek: (1)


 KlánTagok: (4)


Próbaidős tag(ok): (0)


 Volt PsP tagok: (49):

Shadow, Hoffmann, Fox, Matu, Genius, Night, Kisköcsög, Predator, Suly, Te'lapo', Gepard, Lekvaroscsirke, Mixer, CsoCso, Cpt.Beni, Metal-Wind, Gery-Para, Kiskera, Volorondo, Carl, Hiuz, Aborig, Cz. Milos, Tresh, Federation, Pech, Blade, Strami, BR.Bali, Cse, BlackPearl, Ozzy, Pali, Guru, Cheese-Master, ReaperWolf, ecco, Aaki, Firestorm, Niga, DarkGhost, Mano, Henry, Ricsike, Gangster, Twing, Zerg, Maxx, Hex...


(Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy klánunk utolsó fél évében nem vettünk fel új tagot. Ennek meg volt a maga oka.)

 
[=Szavazás=]
Jó ötletnek tartod az újonnan bevezetett alsó életkorhatárt klánunka?

Igen. (68 / 54%)
Nem. (57 / 46%)

Szavazatok száma: 125

Létrehozás időpontja:
2008-08-10 16:10:18

Szavazás lezárva:
2008-11-02 10:37:10


Lezárt szavazások
 
[=A Hónap Képei=]

2009 Január - PsP edzés (all v all)

(Katt a nagyításhoz!)

(Szavazz te is!)

(2009 Január hónap képe) - all v all /PsP edzés/)


$teel-Magyar I. 100-as képcsomagja

$teel-Magyar II. 100-as képcsomagja

$teel-Magyar III. 100-as képcsomagja

$teel-Magyar IV. 100-as képcsomagja

$teel-Magyar V. 100-as képcsomagja

+ 82 kép

 

Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Családi pótlék 2020 – nevelési ellátás, iskoláztatási támogatás utalás dátumai 2020-ban